در مراسم واگذاری سه دانش فنی تجاری شده شرکت پژوهش و فناوری

مهندس بیات : تجاری سازی دانش های فنی بومی، توسعه پایدار صنعت پتروشیمی را بیمه می کند

مهندس بیات : تجاری سازی دانش های فنی بومی، توسعه پایدار صنعت پتروشیمی را بیمه می کند
(چهارشنبه ۲۳ اَمرداد ۱۳۹۲) ۱۶:۴۵

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم واگذاری سه دانش فنی تجاری شده شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: امروز با افتخار اعلام می کنیم که نه تنها دانش فنی متانول را به دست آورده ایم بلکه با این قرارداد وارد مرحله صنعتی سازی هم می شویم.

 وی با بیان اینکه امروز توانایی صادرات کاتالیست ها در کشور هم فراهم شده است، افزود: هم اکنون کاتالیست های تولید داخل در پتروشیمی های بندرامام، جم، امیرکبیر، مارون، فناوران و ... با کیفیت برتر از نمونه های خارجی در حال استفاده هستند.

مهندس بیات با بیان اینکه تجاری سازی دانش های فنی بومی، توسعه پایدار صنعت پتروشیمی را بیمه می کند افزود: با توسعه این دانش ها امیدواری برای تحقق اهداف چشم انداز صنعت پتروشیمی بیش از پیش افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه اکنون 30 دانش فنی آماده واگذاری برای تجاری سازی است افزود: از سال 88 بیش از 60 دانش فنی تولید کاتالیست و مواد شیمیایی بومی و تعدادی از آنها هم تجاری شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن قدردانی از شرکت هایی که ریسک تجاری سازی دانش های فنی بومی را پذیرفتند از دولت و مجلس خواست مشوق های لازم برای این شرکت ها درنظر گرفته شود تا شرکت های بیشتری وارد عرصه تجاری سازی دانش های فنی بومی شوند.

وی از آمادگی کشور برای فروش و واگذاری  دانش های فنی تجاری شده در داخل کشور خبر داد و افزود: هر کشوری که بخواهد می تواند این دانش های فنی را که از نمونه های اروپایی کیفیت بهتری دارند خریداری نماید.

 به گزارش نیپنا، در این مراسم قرارداد تجاری سازی دانش فنی فرایند تولید پروپیلن از متانول (PVM) و قرارداد تجاری سازی دانش فنی فرایند تولید متانول بین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت پتروشیمی کیمیاگران سامان سبزوار و قرارداد تجاری سازی دانش فنی فرایند تولید کاتالیست سنتز متانول بین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت صدر شیمی امضا شد.

با امضای این قرارداد زمینه احداث یک واحد تولید پروپیلن از متانول با ظرفیت 120 هزار تن در سال فراهم می شود. این محصول یکی از مواد اولیه مورد نیاز صنایع پایین دستی کشور است.

همچنین قرارداد تجاری سازی دانش فنی فرایند تولید متانول زمینه احداث یک واحد 650 هزار تنی متانول را فراهم می کند.

پیش از این، دانش فنی فرایند تولید پروپیلن از متانول برای هر مورد 10 میلیون دلار و دانش فنی فرایند تولید متانول برای هر مورد 3 میلیون یورو خریداری می شد که با بومی سازی این دانش ها در هر مورد استفاده از این دانش ها یا فروش آنها به کشورهای دیگر صرفه جویی ارزی یا درآمد ارزی نصیب کشور می شود.

همچنین با تجاری سازی دانش فنی تولید کاتالیست سنتز متانول چرخه دانش فنی متانول شامل فرایند تولید و کالیست مربوطه در کشور بومی سازی و منجر به صرفه جویی سالانه 12 میلیون دلار می شود.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

لوگو-پیام پترو

سایت اطلاع رسانی روابط عمومی

شرکت ملی صنایع پتروشیمی