با دستور سرپرست ریاست جمهوری

بهره‌برداری از واحد چهارم هوای شرکت دماوند انرژی عسلویه

بهره‌برداری از واحد چهارم هوای شرکت دماوند انرژی عسلویه
(دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳) ۰۹:۵۰

واحد چهارم هوای شرکت دماوند انرژی عسلویه با هدف تولید سالانه ۸۱۴ هزار تن انواع گازهای صنعتی و سرمایه‌­گذاری ۸۲ میلیون دلاری با دستور سرپرست ریاست جمهوری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش نیپنا، واحد چهارم هوای شرکت دماوند انرژی عسلویه امروز (دوشنبه، چهارم تیر) با هدف تأمین اکسیژن مورد نیاز شرکت‌های متانولی و دیگر شرکت‌های مستقر در فاز دوم مجتمع‌های پتروشیمی عسلویه و با سرمایه‌­گذاری ۸۲ میلیون دلار با حضور محمد مخبر، سرپرست ریاست‌جمهوری و جواد اوجی، وزیر نفت و مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح شد.

عملیات اجرایی واحد چهارم هوای شرکت دماوند انرژی عسلویه (Unit 4-ASU II) از اردیبهشت‌ سال ۱۳۹۹ با هدف تولید سالانه ۸۱۴ هزار تن انواع گازهای صنعتی شامل اکسیژن فشار بالا و فشار متوسط، نیتروژن و هوای ابزار دقیق و هوای سرویس در زمینی به مساحت ۱.۲ هکتار در منطقه ویژه انرژی اقتصادی پارس - عسلویه در استان بوشهر آغاز شد. این طرح در سال­‌های ابتدایی با توجه به کمبود منابع مالی برای تأمین تجهیزات مورد نیاز با مشکلات بسیاری مواجه بود که پس از تلاش‌های فراوان این طرح با برنامه‌ریزی راهبردی و تغییرات در نحوه تأمین تجهیزات به بهره‌برداری و تولید رسید.

اجرای این طرح فصل نوینی از حمایت تمام قد از شرکت­‌های دانش­‌بنیان و توجه ویژه به تولید داخل و بومی­‌سازی قطعات حساس همسو با منویات مقام معظم رهبری در سال مزین به شعار «رشد تولید و مهار تورم» است.

گام­‌های بلندی در اجرای این طرح از جمله ساخت قطعات حساس کمپرسورها، پمپ‌ها و... از سوی سازندگان ایرانی با استفاده از روش مهندسی معکوس انجام شد، به‌طوری‌ که نزدیک به ۱۴ میلیون یورو صرفه­‌جویی ارزی در ۱۵ ماه نخست دولت سیزدهم در این طرح محقق شده است.

همه نیازهای آب، برق، بخار و سرویس‌های جانبی این واحد از شرکت دماوند تأمین شده و خوراک این واحد هوای محیط است.

شرکت دماوند انرژی عسلویه افزون بر خلق ثروت و تأمین اکسیژن صنایع پایین­‌دستی خود، نقش مؤثری در بهبود و ارتقای شرایط اقتصادی شهرستان عسلویه و شهرهای اطراف خواهد داشت، به­‌طوری ­‌که این طرح در زمان ساخت برای ۴۵۰ نفر و در زمان بهره‌برداری برای ۷۰ نفر به‌طور مستقیم و تا سه برابر به‌طور غیرمستقیم اشتغال‌­زایی دارد.

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۳۰ درصد، نفت و گاز پارسیان با ۲۵ درصد، سرمایه‌گذاری تجاری شستان با ۲۵ درصد و سازمان تأمین اجتماعی با ۲۰ درصد ترکیب سهامداران این مجتمع هستند.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

لوگو-پیام پترو

سایت اطلاع رسانی روابط عمومی

شرکت ملی صنایع پتروشیمی