داریوش ملکی در گفتگو با نیپنا در حاشیه سومین جشنواره سلامت صنعت پتروشیمی با تاکید بر اینکه آموزش برای توانمند سازی پرسنل و همکاران بهداشت که مسئول آموزش هستند، به خوبی صورت میگیرد گفت: سازمان منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر در سال جاری، شش دوره توانمند سازی برای کارشناسان بهداشت منطقه در سه حوزه بهداشت صنعتی بهداشت محیط و تغذیه برگزار کرده است.
رئیس بهداشت امور HSE منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ادامه داد: تحقق نیافتن اهداف درصورت عدم آموزش خانواده دبیر سومین جشنواره سلامت صنعت پتروشیمی تصریح کرد: علاوه بر اقدامات شناسایی و کنترل خطرات آموزش را در صنعت داریم و تلاش میکنیم حلقه های مفقوده زنجیره سلامت را یافته و زنجیره را تکمیل کنیم. باوجود آموزش کارکنان و اقدامات لازم در این حوزه، اگر خانواده ها آموزش نبینند، میتوانیم بگوییم که تقریباً ۵۰ درصد کار انجام نشده است.
وی افزود: هر چقدر موارد مربوط به سلامت را در ساعات حضور کارمند در شرکت کنترل کنیم یا در حوزه بهداشت صنعتی با آموزش به کارکنان و مدیران تلاش به بهبود شرایط داشته باشیم، اگر به خانوادهها رسیدگی نشود و مغفول بمانند، قطعاً چرخه کامل نمیشود بنابراین تمام هدف ما از برگزاری چنین جشنوارهای آموزش خانوادهها در راستای همراهی و همیاری همسران، برادران و فرزندانشان در شرکتهای پتروشیمی است تا بتوانیم زنجیره سلامت را کامل کنیم.
رئیس بهداشت امور HSE منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی یادآور شد: گام به گام برنامهریزیها برای برگزاری جشنواره با توجه به مسئله آموزش پیگیری شده است، از انتخاب برنامه های غرفهها گرفته تا نمایشگاههای جانبی و مسابقات، همگی در راستای آموزش خانواده است تا با آموزش آنها زنجیره سلامت کامل شود.
ملکی همچنین درمورد لزوم توجه به فرسودگی شغلی و سلامت روان به برگزاری برنامههای آموزشی ویژه برای مدیران ارشد اشاره کرد و گفت: آقای دکتر عباسزاده به درستی بنیان بحث سلامت روان را گذاشتند و صحبتهای ایشان واحد آموزشی است. آموزشهای مداوم در حوزه سلامت روان برای مدیران داریم و در کنار این برنامهها با شناسایی مشکلات تا سلامت کامل کارکنان مسائل را پیگیری میکنیم.